Temps d’argan i taronges.


Amb la lectura radiofònica de l’obra de teatre d’Antonia Bueno, comencen a adherir-se a la “Marxa per la llibertat del Sàhara Occidental” artistes a la petjada artística que acompanyarà a la marxa.


L’obra escrita en 2018, dins del Laboratori de Dramatúrgia, dirigida, interpretada i registrada per reconeguts actors i actrius de la nostra escena. Es realitzarà una lectura a la primera edició del cicle d’audicions Teatre a cau d’orella.


Dilluns que ve dia 10 de maig a les 18 hores. A més, després de l’audició se celebrarà un col·loqui en el qual intervindran l’autora, intèrprets i part de l’equip artístic.

Per a poder reservar plaça cal emplenar el següent formulari:
https://forms.gle/StUPy94yQDxWomzs5Sinopsi:
El desert irromp en l’horta. Un vell agricultor dement, la seua neta cineasta, la cuidadora romanesa i el capatàs sahrauí es debaten entre la memòria i l’oblit, sota l’arbre d’argan i l’ombra dansaire de la jove pastora Maimuna. Fernando Ortolà ha extraviat el seu DNI mental. No sap si és el vell agricultor o el jove fent la mili en Sidi Ifni. La seua és una malaltia estranya: Els cossos de Lewy. La seua neta Clara intenta entendre les seues al·lucinacions cada vegada més sorprenents. Qui és la jove musulmana, Maimuna, amb la qual el jove caporal es troba sota un arbre d’argan en el desert? Khaled, el jove capatàs sahrauí, vol crear una cooperativa ecològica. Però el seu objectiu no acaba ací. El sorprenent final fa trontollar les estructures d’una família convencional, destapant els tabús amagats i deixant lloc als desitjos i actes realitzats en una llarga vida.