Paiporta amb el Poble Sahrauí

INICI DELS ACTES AMB MOTIU DE LA “MARXA PER LA LLIBERTAT DEL SÀHARA OCCIDENTAL”


La Marxa per la llibertat del Sàhara Occidental es durà a terme des de tots els punts de l’estat espanyol cap al Ministeri d’Afers exteriors, per a fer lliurament de milers de signatures en suport al poble sahrauí.


A València comencem els actes a Paiporta, al costat de l’associació APAHU Paiporta, i l’Il·lm. Ajuntament de Paiporta, amb la col·laboració del Moviment Valencià d’Ajuda al Poble Sahrauí, la Delegació del Front Polisario y Zemmur Associacio de sahrauís a València, seran diversos els actes culturals que pretenen donar suport i difusió a aquesta marxa, de València-Castelló que eixirà el dia 2 de juny, de València, però prèviament es farà un recorregut per a ajuntar la columna de Castelló amb la de València.També, coincidint amb el 20 de Maig, dia important per a la comunitat sahrauí, on el 20 de maig de 1973, es va iniciar la lluita del Front Polisario.Convidem a la comunitat sahrauí a València a vindre a celebrar-ho amb nosaltres.


Us esperem, el 22 de maig de 2021, en la Plaça Major Paiporta.A partir de les 11, fins a les 13 h.
☑️ Taller de Pasword
☑️ Batucada Atabake.
☑️ Lectura manifest, intervencions de l’Il·lm. Ajuntament. Delegació del Front Polisario, Associació Zemmur, representació d’APAHU i representació del Moviment Valencià d’Ajuda al Poble Sahrauí.