Caravana per la Pau 2020

Les associacions de València i Castelló duen a terme des d’el mes de desembre passat la campanya de Caravana per la Pau, una campanya que consisteix en la recollida de menjar no perible, arròs, sucre, oli i llegums que aniran destinats als campament de població refugiada sahrauí.

A més d’aquests aliments, des de fa ja uns anys, col·laborem amb la compra de menjar sense gluten, per a persones celíaques, ja que en els campaments hi ha un alt nombre de persones amb celiaquía.

Un altre objectiu molt important de la Caravana, és la difusió de la causa sahrauí, en col·legis, instituts, associacions, etc…Durant aquests mesos les associacions organitzen actes perquè la població valenciana conega la lluita del poble sahrauí.

Si vols col·laborar amb la caravana, tant en la recollida, com per a organitzar un acte en favor del poble sahrauí, posa’t en contacte amb nosaltres a través dels telèfons 685 02 04 53 (Ajuda als Pobles) o al 654 01 85 06 (Talha) i et posarem en contacte amb l’associació més pròxima.

La recollida de menjar per a la caravana serà fins a finals de febrer. Qualsevol aportació podeu fer-la al compte de Caixa Popular

ES17 3159 0022 1826 6673 7917 
Titular: Ajuda als Pobles