Recepcions als xiquets i xiquetes sahrauís de Vacances en Pau 2012

En aquest espai us volem mostrar les fotos de les recepcions institucionals que han fet als xiquets i xiquetes sahrauís que han estat acollits pels diversos col·lectius que formen la FASPS-PV


Xàtiva

Foto cedida per Agustí Perales (Levante-EMV)

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva: El dilluns 9 de juliol, els xiquets i xiquetes sahrauís van ser rebuts per l’Alcalde de Xàtiva Alfonso Rus i la Regidora de Benestar Solcial Rosa Mª Esteban. A la recepció va participar el Delegat Sahrauí al País Valencià Mohamed El Mamun Ahmed Brahim. També van estar presents regidors dels PSOE/PSPV, BLOC-Compromés i Esquerra Unida. 


Canals

SAPS Canals: El dilluns 9 de juliol, els xiquets i xiquetes sahrauís van ser rebuts pel Tinent-Alcalde de Canals, la Regidora de Benestar Social i l’Educador Municipal.

Vallada


SAPS Canals: El dimarts 10 de juliol, els xiquets i xiquetes sahrauís van ser rebuts per la Regidora de Cultura de Vallada a la Casa de la Cultura.

L’Alcúdia de Crespins

SAPS Canals: El dimarts 10 de juliol, els xiquets i xiquetes sahrauís van ser rebuts per tota la corporació municipal de l’Alcúdia de Crespins.

GenovésAmics del Poble Sahrauí de Xàtiva: El dimecres 11 de juliol, els xiquets i xiquetes sahrauís van ser rebuts pel Tinent-Alcalde de Genovés Joaquin Masip.

Quart de Poblet

Ajuda als Pobles de Quart de Poblet: El dimecres 11 de juliol, els xiquets i xiquetes sahrauís van ser rebuts a l’Ajuntament de Quart de Poblet.

Ontinyent

Associació d’Amics del Poble Saharià de la Vall d’Albaida: El dimecres 11 de juliol, els xiquets i xiquetes sahrauís van ser rebuts per la corporació municipal d’Ontinyent. L’acte tenia lloc al Palau de La Vila, on els infants, que arribaven sostenint la bandera del Sàhara, van ser rebuts per l’Alcalde, Jorge Rodríguez, regidors i regidores de tots els grups municipals, representants de l’Associació d’Amics del Poble Saharià i les famílies d’acollida. Ontinyent, Fontanars dels Alforins, la Pobla del Duc, Bocairent i Albaida són els municipis acollidors d’enguany.

La Vall d’Uixó

Smara La Vall: El dijous 12 de juliol l’Ajuntament de la Vall d’Uixó va rebre als xiquets sahrauís de l’associació Smara La Vall, del programa Vacances en Pau. Xiquets que es troben amb famílies d’acolliment, en La Vall d’Uixó, La Vilavella, Sogorb i Moncofa. A les quals agraïm el gran esforç, afecte i dedicació per aquests xiquets.


Almenara

BUCRÀALMENARA: Divendres 13 de Juliol, a l’Ajuntament d’Almenara,  alcalde i regidores donaren la benvinguda als sis xiquets i xiquetes sahrauís que estan passant les vacances a la localitat. L’associació BUCRÀALMENARA va mostrar el seu agraïment pel recolzament rebut per l’ajuntament i el poble en general en totes les seues activitats i a les famílies acollidores en especial per fer possible el programa Vacances en Pau en aquests moments de crisi. És va fer palès el desig  de tots els presents d’una solució política a la situació del poble sahrauí, que encara no ha pogut exercir el seu dret d’autodeterminació.


Gandia


Foto d’Àlex Oltra.

ACAPS la Safor: El dimecres 18 de juliol, el xiquets i xiquetes sahrauís van ser rebuts al saló de plenaris de l’Ajuntament de Gandia pels representants de la corporació municipal, encapçalada per l’Alcalde de Gandia, Arturo Torró. La regidora de Benestar Social, Pilar Gavilà, va donar la benvinguda, a les famílies, als xiquets, als representants de l’ACAPS i al Delegat Sahrauí.

Xeresa


Foto d’Àlex Oltra,

ACAPS la Safor: El dijous 26 de juliol, els xiquets i xiquetes sahrauís acollits per l’ACAPS la Safor van ser rebuts per la corporació de Xeresa.Paiporta

APAHU de Paiporta: La corporació municipal presidida per l’Alcalde Vicente Ibor i escolars del Col·legi Jaume I van donar la benvinguda als xiquets sahrauís acollits per les famílies paiportines.