Accions en suport al poble sahrauí

Com sabeu, el passat dia 18 es va produir un gir polític, mitjançant una carta de puny i lletra remesa pel president del Govern d’Espanya al Rei del Marroc.

En la citada carta, es fixa una nova posició del Govern d’Espanya que considera la proposta d’autonomia formulada pel Regne del Marroc “com la base més seriosa, realista i creïble per a la resolució del contenciós”.

Davant aquesta situació, la societat civil valenciana no pot quedar-se impassible, hem de reaccionar i exigir al govern d’Espanya que rectifique, i s’exigisca un solució al conflicte del Sàhara Occidental passant pel respecte al Dret Internacional i pel respecte a la població sahrauí.

Davant això, des de l’Associació de sahrauís a València ZEMMUR, la Delegació del Front Polisario, Moviment Valencià d’Ajuda al Poble Sahrauí MOVAPS i la Plataforma Valenciana de Solidaritat amb el Poble Sahrauí convoquem a:

Per una banda a la concentració ciutadana dijous que ve 24 de març a les 18 hores davant de Delegació de Govern, Plaça del Temple, 1 València.

I per altra banda, molt important a l’ acció estatal, on també hi haurà una MANIFESTACIÓ massiva a Madrid el Dissabte 26 de març, de la qual us anirem informant.

Per a aquesta manifestació necessitem la vostra assistència. S’estan organitzant autobusos per a facilitar el desplaçament. Preguem seguir les nostres xarxes per a estar atents a preus simbòlics.