Xarrada informativa de conscienciació i difusió (València)

CARAVANA HUMANITÀRIA 2012/2013
Convidats per la vicedegana de Relacions Internacionals de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València, el proper dia 12 de desembre, a les 16:30 h, al Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació (Av. Blasco Ibáñez, 30, 1ª planta) tindrà lloc una Sessió Informativa sobre la situació del Poble Sahrauí després de 37 anys d’ocupació marroquina, i les necessitats dels seus habitants en els Campaments de Refugiats a Tindouf, en plena Hamadda algeriana.

Aquesta xarrada s’inclou dins de les activitats que la Comissió de Caravana Humanitària de l’ONG de Solidaritat amb el Poble Sahrauí Al-Amal (L’Esperança), conjuntament amb la Comissió de Política, Cultura i Sensibilització, sota l’auspici de la Delegació del Govern de la RASD i la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià, duen a terme per donar a conéixer a la població de València la necessitat i justificació del Projecte Caravana Humanitària 2012-2013.

El ponent de la xarrada serà D. Juan Vicente Luz Argilés, conegut activista pels DDHH i Observador Internacional en els TT.OO del Sàhara Occidental.

Durant la mateixa s’utilitzaran imatges en PwP i vídeos de curta durada, per tal que els assistents tinguen el màxim d’informació possible i així poder conéixer millor la realitat en què viu el Poble Sahrauí.

Un cop finalitzada l’exposició, s’obrirà el col·loqui amb els assistents, les preguntes seran contestades pels membres de l’ONG.

FACULTAT DE FILOSOFIA I CIÈNCIES DE L’EDUCACIÓ
SALÓ DE GRAUS
AV. BLASCO IBÁÑEZ, 30, PIS 1r
VALÈNCIA
Dimecres, 12 de desembre, a les 16:30 h.