Torna Vacances en Pau

El dia 22 de juliol, de matinada, ha arribat a l’Altet, un grup de uns 80 de xiquets i xiquetes sahrauís que forma part de la campanya valenciana Vacances en Pau 2022.

Aquests xiquets i xiquetes arriben per la determinació de les famílies acollidores, també de les famílies biològiques, gràcies també al treball dels amics del poble sahrauí i la cooperació d’algunes entitats.

En definitiva, gràcies a l’arc solidari valencià amb el poble sahrauí.Un moviment solidari on també podem trobar representants públics, famílies, gent solidària i involucrada politicamente amb el poble germà sahrauí.

Les Vacances en Pau no han sigut possibles en cap cas, gràcies al govern de Sr. Sánchez Pérez-Castejón. Ni molt menys!

Les Vacances en Pau han sigut possible gràcies a la solidaritat del poble valencià i del treball del govern de la República Àrab Sahrauí Democràtica que, a pesar dels conflictes que han sorgit entre Espanya i Algeria, reconèixen la importància d’aquest programa per a continuar recaptant suports a la seua causa.

Ara, el xiquets i xiquetes ja estan amb les seues famílies, y des d’ací, volem desitjar unes vacances en pau solidàries i de lluita, gaudir l’estiu i dels llaços de germanor entre els dos pobles…les dos famílies, perquè mai traïrem la causa malgrat la política contrària