La FASPS, un any més a la manifestació de Madrid (Madrid – Novembre 2016)

Els col•lectius que pertanyen a la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià participaran en la manifestació de Madrid el proper dissabte 12 de novembre de 2016. Com tots els anys l’acció reivindicativa se sentirà a Madrid perquè ara i sempre manifestarem el suport al poble sahrauí. Com tots els anys, diversos autobusos es desplaçaran des del País Valencià fins a la capital de l’estat espanyol amb simpatitzants i amics de la causa sahrauí.

En aquesta manifestació de Madrid, es denunciarà la continua violació dels Drets Humans al Sàhara Occidental i es reclamarà que es finalitze el procés de descolonització i es realitze el referèndum d’autodeterminació que ha de portar al poble sahrauí cap a la independència. La manifestació ha estat convocada per la Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sáhara (CEAS-Sáhara).

Des de València i Castelló, eixiran autobusos que es desplaçaran fins a la capital de l’estat per a participar a la manifestació. El preu és de 15 euros per persona. Si esteu interessats, és important que confirmeu la vostra assistència el més aviat possible, si potser, abans del 4 de novembre, al següent telèfon o mail’s:

Contacte per a la gent de València i els seus voltants: Amparo: whatsapp 650 378 880 // mail: tichla2000@hotmail.com

Contacte per a la gent de Castelló i els seus voltants: Pilar: 639 344 129

cartell-aaaa_001