La FASPS-PV rebrà l’ajuda de la Campanya “Un dia de Salari” de la Caixa Popular (València – Gener 2016)

caixa popularEl dimarts 12 de gener, a les 19:30h celebrarem una Tribuna Cooperativa al Teatre El Micalet de València (C/ Guillem de Castro, 73).
En este acte tindrem ocasió de conéixer més a fons els projectes guanyadors de la campanya Un dia de Salari 2015 que ha recaigut en les entitats: CIPRÉS, Escoles Solidàries, Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí del País Valencià, Fundación Vicente Ferrer i l’ ONG MENUTS DEL MÓN.
Així com, dels guanyadors de la votació 2014 de projectes de RED Enclau per a rebre els Fons de l’Estalvi Solidari, que s’entregarà a la Fundación Novaterra a i Acoec Ongd.
Una Tribuna Cooperativa en què a més de realitzar l’entrega formal de les ajudes, donarem a conèixer les aportacions que Caixa Popular fa en l’àmbit de la Solidaritat i serà un punt de trobada per a Cooperativistes.
Vos esperem!!

Projecte de la FASPS-PV

“Producción Cerámica Cooperativa Taller ceràmica El Aaiun”, en Tindouf, Algeria.
Presentat per Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià.
Projecte: col.laboració en la sostenibilitat de la cooperativa a nivell de compres i xarxa de distribució, impulsant l’autogestió a través de la venda de productes ceràmics.