La FASPS-PV organitza autobusos per a participar a la manifestació del 14 de novembre (Madrid – Novembre 2015)

La FASPS, un any més a la manifestació de Madrid
“1975-2015: 40 anys de lluita per la independència del Sàhara Occidental”.

Els col•lectius que pertanyen a la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià participaran en la manifestació de Madrid el proper dissabte 14 de novembre de 2015. Com tots els anys l’acció reivindicativa se sentirà a Madrid perquè ara i sempre manifestarem el suport al poble sahrauí. Com tots els anys, diversos autobusos es desplaçaran des del País Valencià fins a la capital de l’estat espanyol amb simpatitzants i amics de la causa sahrauí.

En aquesta manifestació de Madrid, que aquesta vegada coincidirà amb el 40 aniversari de lluita per la independència del Sàhara Ocidental, es denunciarà la continua violació dels Drets Humans al Sàhara Occidental i es reclamarà que es finalitze el procés de descolonització i es realitze el referèndum d’autodeterminació que ha de portar al poble sahrauí cap a la independència. La manifestació ha estat convocada per la Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sáhara (CEAS-Sáhara).

Des de Castelló, València i, possiblement, Xàtiva, eixiran autobusos que es desplaçaran fins a la capital de l’estat per a participar a la manifestació. Si esteu interessats, és important que confirmeu la vostra assistència el més aviat possible, si potser, abans del 30 d’octubre, al següent telèfon o mail’s:

Contacte per a la gent de Castelló i els seus voltants:
Pilar Flors: 639 344 129

Contacte per a la gent de València i els seus voltants:
Amparo Marco: whatsapp 650 378 880 // mail: todosmadridmail.com

Contacte per a la gent de Xàtiva i les Comarques Centrals:
Paco Benito: whatsapp 664 380 003

IMG-20151018-WA0016