III edició “La mar de solidaris/es” (Almenara – Juliol 2013)

A vora de la mar, a la platja Casablanca d’Almenara es va dur a terme la tercera edició de “ LA MAR DE SOLIDÀRI/ES”.

Xiquets i xiquetes varen participar en tallers de henna, malabars, fang, manualitats, decoració de samarretes, còpia de claus, trenetes de colors, pintura ràpida … i gaudiren de voltetes a cavall. El públic assistent  va col·laborar en la compra de llibres, ceràmica , artesania sahrauí i va degustar paella, entrepans, coques i té sahrauí. 


La vesprada va estar animada per la “Colla Garramatxa “de tabals i dolçaines d’Almenara que, un any més, ompliren el passeig marítim amb els seus sons i atragueren amb la nostra música  gent cap a la festa.  

A la nit varem gaudir de l’actuació del grup Olivier Lan Swing Group amb la col·laboració especial del clarinetista Chema Peñalver que ens oferiren un esplèndid concert de jazz manouche molt especial.  

Durant el concert es varen llegir poemes de les poetesses sahrauís Darak Mohamed i Zahra Hasnaui. Al finalitzar la revetlla es va procedir a la rifa d’un quadre de la pintora Cari Caudet. 

Durant tota la vesprada i la nit es visqué un ambient de col·laboració i de simpatia del públic assistent amb els drets del Poble Sahrauí. BUCRÀALMENARA  agraeix a socis/es i col·laboradors el seu esforç per poder dur a terme aquesta activitat i a tot el públic en general per la seua resposta solidària sota el lema “PAU I SOLIDARITAT PER AL POBLE SAHRAUÍ”.