Finalitza l’acampada sahrauí a la Costera

Els xiquets i xiquetes sahrauís han gaudit d’un cap de setmana complet:
jocs, aventures, excursions, piscina…
Durant els dies 20, 21 i 22 de juliol, els xiquets i xiquetes sahrauís que passen l’estiu a diferents localitats de la Costera, van gaudir d’un cap de setmana diferent a l’Alberg i Aula de Natura del Túnel de Canals que està situat en plena Serra Grossa, a mitjan port de l’Olleria. Aquesta és una de les activitats que més esperen els xiquets i xiquetes sahrauís. Aquesta acampada és la quarta vegada que s’ha realitzat pels col·lectius Solidaritat d’Amics del Poble Sahrauí de Canals, SAHABA de Manuel i Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva.


Aquesta acampada que va reunir a uns 15 xiquets i xiquetes sahrauís va servir per tal que passaren un cap de setmana tots junts, sense les famílies acollidores i amb monitors sahrauís, amb un munt d’activitats que van preparar les monitores del Grup Scout COHINOOR de Xàtiva.
  

El diumenge, finalitzà l’acampada amb un dinar popular i repartiment de granissats de llimó en què participaren les famílies acollidores, socis i simpatitzants dels diversos col·lectius participants.