El País Valencià amb l’ajuda d’emergència als Campaments de Refugiats Sahrauís

Logo XirivellaDesprés de les desastroses inundacions en els campaments de refugiats sahrauí, el Poble Sahrauí ens necessita més que mai.

El proper dimarts 27 i dijous 29 estarem al local de TalhaXirivella ( Plaça de la Concòrdia s / n, baixos de l’Ajuntament , Xirivella ), recollint menjar ( arròs, sucre i oli ) i medicaments per enviar als Campaments .

O aportació econòmica al compte del Banc Sabadell : ES84-0081-0655-63-0001351540 , que serà transferit a la Mitja Lluna Roja Sahrauí .

‪#‎SOSsahara‬‪#‎EmergenciaSahara‬

Fes la teva aportació, posa el teu granet de sorra en aquesta ajuda !!!

ajuda 1

Logo La Vall d'UixòAls Campaments de Refugiats Sahrauís les fortes pluges caigudes durant la setmana passada, han deixat sense cases ni haimes a més de 25.000 persones.
És molt urgent l’enviament d’articles i productes de primera necessitat com roba d’abric, mantes i aliments.
Des d’Smara la Vall i la Vilavella fem un cridament a la solidaritat dels veïns i veïnes de la nostra Comarca perquè hi aporten: sucre, llaunes de tonyina, galetes, llet condensada i fruits secs (productes que es poden consumir sense necessitat de ser cuinats) així com roba d’abric i mantes.
Punts d’arreplegada:La Vall d’Uixó: Centre de Cooperació “El Mercat” ( junt a la porta principal del Mercat Municipal.
Dimecres i dijous, de 18 a 20 h
Divendres, de 10 a 12, i de 18 a 20 h
Vilavella: Assessoria Filiberto Flors, C/ Menéndez Pidal, 14, de dilluns 26 a divendres 30.
També es pot col.laborar fent una aportació econòmica en el següent compte del banc Sabadell: ES84 0081 0655 63 0001351540.Aquest compte està obert per la Coordinadora Estatal d’Ajuda al Poble Saharaui. Totes les donacions seran transferides a la Mitja Lluna Roja Sahrauí.
Els nostres germans ens necessiten. Ajudem-los!!

 

Logo AlmenaraAquesta setmana de dilluns a divendres de 6 a 8 de la vesprada, al local de l’associació (antic ajuntament) s’arreplegarà roba d’abric, mantes, menjar en llanda que no es necessite cuinar, cuines xicotetes de gas…