Documental: Amal, Vacances en Pau (Gandia – Març 2019)

Presentem Amal, Vacances en Pau, documental que pretén rescatar de l’oblit el conflicte del Sàhara Occidental, abandonat a la seua sort des de fa més de quaranta anys.

Amal, Vacances en Pau és un documental protagonitzat per una xiqueta sahrauí que ens conta com és la seua vida al campament de refugiats de Tinduf i la compara amb la seua experiència a la Safor durant un estiu.

L’acte tindrà lloc el divendres dia 1 de març a les 19:00h a l’Escola Superior Politècnica de Gandia i comptarà amb la presència de les directores del documental, Ana Gausach i Blanca Martínez; Cristina Navarro, coordinadora de CAU; Maryland Morant, responsable de la Comissió de Cooperació EPSG, qui donarà veu al col·loqui posterior a la projecció del documental. També hi estaran Marc Cabanilles, com a família acollidora, qui pot contar l’experiència de tindre un xiquet acollit a sa casa els dos mesos de l’estiu. I, en representació de l’ACAPS La Safor, Salvador Pallarés-Garí, coneixedor del conflicte del Sàhara Occidental.
Durant l’acte serà inaugurada una exposició de fotos dels campaments a càrrec d’ Àlex Oltra.