Concert en família pel poble sahrauí (Almenara)

L’associació BUCRÀALMENARA per la cooperació amb el poble sahrauí està fent l’arreplega d’oli, sucre i arròs als centres educatius i altres punts del poble, però per fer possible la Caravana per la Pau 2013, que eixirà cap als campament de refugiats de Tindouf a principis d’any, enguany cal fer un esforç especial.

Als campaments de refugiats sahrauís estan en crisi permanent des de fa 37 anys, sense que el seu conflicte es resolga. En moments com aquest la seua situació esdevé extremadament difícil. Abans de la crisi els organismes internacionals ja havien reduït l’enviament d’ajuda als campaments. Aquesta situació s’ha agreujat enguany. Ja sabem que davant de situacions d’injust repartiment econòmic com aquesta, són els més febles qui pateixen més les conseqüències. Si això ho veiem cada dia a casa nostra pitjor és la situació al viure en un campament de refugiats sense més ajuda alimentària que l’externa.

Per això us convidem al concert que es farà el dia 27 de desembre a les 12 h al Mercat. Moltes gràcies per la vostra col·laboració. BUCRÀALMENARA