Concentració: Aniversari de Gdeim Izik a València

CONCENTRACIÓ PEL PRIMER ANIVERSARI DEL DESMANTELLAMENT DEL
CAMPAMENT DE GDEIM IZIK A L’AAIÚN.
DIMARTS 8 DE NOVEMBRE A LES 19:00
DAVANT EL CONSOLAT MARROQUÍ DE VALÈNCIA I MARXA A PLAÇA DE LA VERGE
La Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí del País Valencià (FASPS) vol manifestar la seua absoluta indignació i profunda tristesa davant els continus atacs contra la població sahrauí als Territoris Ocupats del Sahara Occidental. El pròxim 8 de novembre recordarem que fa un any les forces d’ocupació marroquines van entrat per la força i van desmantellar el campament Protesta de Gdeim Izik (El campament de la Dignitat), darrere d’assetjar-ho completament van atacar violentament les persones acampades allí. Aquestos atacs van continuar a la ciutat de l’Aaiun on es van produir gran nombre de ferits i inclús morts. Com a conseqüència de la brutalitat de la policia i de l’exèrcit van morir:
NAYEM ELGARHI
 BABI HAMDAY BUYEMA
 SAID DAMBAR
La repressió per part del Regne de Marroc a la població sahrauí dels Territoris Ocupats del Sahara Occidental és cada volta més violenta.
Per això, volem mostrar la nostra indignació pel silenci i la irresponsabilitat del Govern Espanyol, pel que demanem que vele pel compliment de la legalitat internacional i pel respecte del DDHH. Exigim que d’una vegada per sempre assumisca la seua responsabilitat com a potència colonitzadora.
 Per tot açò vos convoquem a la concentració que tindrà lloc davant el Consolat Marroquí C/ La Pau 38 el dia 8 de novembre a les 19:00 per a denunciar aquestos fets, posteriorment hi haurà una marxa fins la Plaça de la Verge.

Per favor doneu la màxima difusió.
NO SIGUEU INDIFERENTS!
Vos esperem!