Actuació benèfica Xavi Castillo News! (Almàssera – Novembre 2018)

Com cada any i per aquestes dates, s’inicia la campanya de solidaritat de recollida d’aliments no peribles per als campaments de refugiats sahrauís a Tindouf.
És una tasca àrdua de fer perquè comporta la sincronització i cooperació de les diferents associacions de la Federació i la mobilització de tots els recursos, tant materials com de personal per engranar tots els processos des de la difusió fins a la logística a la seua finalització cap al mes de març.
Aquesta campanya, se sosté amb l’aportació voluntària per part de particulars o empreses que contribuixen amb això a la compra, si són diners i a la recollida, si són aliments.
Per aquest motiu, la nostra associació Sàhara LLiure Paterna, organitza un esdeveniment recreatiu en què diverses entitats col·laboren en la posada en marxa per tal de recollir aliments o recaptar fons i dur a terme aquesta campanya.
És una actuació benèfica a càrrec del showman Xavi Castillo que oferirà la seua funció “News” en què Xavi, fa un repàs de les últimes notícies i esdeveniments del nostre entorn amb el seu habitual humor crític i satíric.
Les persones que vullguen col·laborar amb la seua presència, poden fer-ho assistint el dia 18 de Novembre a les 19:00 h, a l’Auditori del Centre Cultural d’Almàssera o bé amb un donatiu a la Fila Zero al nº de compte ES74 31590025512301100414