Cova Rock (La Vall d’Uixó – Febrer 2016)

cova 02

Torna el festival Cova-rock, celebrat una vegada més a La Vall d’Uixó (Plana Baixa) i organitzat pel Casal Jaume I. Com a novetat, aquest any han decidit col•laborar amb l’ONG Smara, organització que ajuda a la defensa del poble sahrauí, i donar part dels beneficis del projecte a aquesta causa.

Però els canvis no es queden només en lo benèfic, també s’amplia el públic objectiu del festival oferint xerrades, debats projeccions, activitats per als més menuts i molt més.

Finalment, el festival es celebrarà els dies 12 i 13 de febrer i contarem amb 3 espais diferents per a la realització de les activitats programades, que seran el Palau dels Marquesos de Vivel per a una xerrada de l’ONG Smara, així com una projecció del documental anomenat “hijos de las nubes”.

El segon espai serà Sant Josep, on es celebraran diferents activitats per a tots els públics i l’actuació del grup musical infantil Trobadorets. Per últim, a l’espai de concerts es realitzaran les actuacions dels grups Arrap, Smoking Souls, Assekes, Pepet i Marieta, Fulla Kaduka, Los Whistles i In Da Pleis To Beat (MKS).

cova 01