Cooperació i Ajuda Humanitària

En FASPS comptem amb una dilatada experiència en el desenvolupament de projectes de cooperació assumits per la Comissió de Projectes i per personal tècnic. Inscrita al Registre d’ONGD i en el d’ Entitats de Serveis Socials G.V.; membre de CEAS (Coordinadora Estatal d’Associacions Solidàries amb el Sàhara) i de la Coordinadora d’ONGD de la CV i amb registre de l’Agència Espanyola per a la Cooperació (AECID).
Tots els nostre projectes s’ubiquen als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf o a les zones alliberades i es desenvolupen junt a la Cooperació Sahrauí.

2 thoughts on “Cooperació i Ajuda Humanitària

  1. Hola,
    Som un grup de joves, 3 noies de 18 anys estudiants de batxillerat que ens agradaria poder col·laborar aquest estiu en algun dels vostres projectes. Ens agradaria saber si seria possible rebre informació de cara aparticipar en algun dels vostres programes i quins requisits serien necessaris.
    Moltes gràcies per avançat.

  2. Estoy interesada en hacer voluntariado con vosotros , me llamo Laua y soy de Cartagena(Murcia). Me gustaría saber cómo , cuándo y precio. Muchas gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *