Participació dels col·lectius a la Caravana per la Pau 2012

Ací teniu algunes fotos i informació dels diversos col·lectius d’ajuda al poble sahrauí del País Valencià que han participat a la Caravana per la Pau 2012 que ha organitat la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS). Gràcies a la tasca de cadascuna, s’ha superat la quantitat de 45 tones d’ajuda humanitària destinada als campaments de refugiats sahrauís. Gràcies a tots els ciutadans i ciutadanes que han participat en aquest projecte.

Ajuda als Pobles de Quart de Poblet

Desde Ajuda als Pobles han sido:

4.261 kg de alimentos
1 vehículo para el dispensario de Guelta y 2 proyectos: uno para la guardería de Guelta (material escolar) y otro para el dispensario (instrumental)


Amics de Poble Sahrauí de Xàtiva

Des la capital de la Costera, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva s’ha enviat un total de 2.800 kg d’il·lusions solidàries, de les quals, 2.409 kg han estat d’aliments i 400 kg d’ajuda humanitària com material escolar, medicaments, roba… Han participat les ciutats de Xàtiva, Genovés, La Granja de la Costera, Rotglà i Corberà i Torella; també Benigànim i la Pobla del Duc. Més informació al nostre bloc: http://amicsaharaxativa.blogspot.comONG Sàhara Lliure Paterna

Dentro de la situación de crisis en que nos encontramos, la disminución de la cantidad de alimentos que hemos recogido es notable (1.700 kg), pero no obstante, agradecemos la colaboración de todos los que han participado.
Esperamos que mejore la situación económica y en la próxima caravana volvamos a las cifras de años atrás.
En nuestra recogida han participado, además de Paterna, La Pobla de Vallbona. Bétera i Vilamarxant.


Bucrà Almenara

 

L’Associació BUCRÀALMENARA amb la col·laboració dels centres educatius, Casal Jove, mercat, Ajuntament i altres ha arreplegat enguany 2.465 Kg d’aliments per a la Caravana per la Pau 2012.
L’associació vol destacar  l’aportació de centres educatius on treballen alguns socis, com és el cas de l’IES de Nules i l’Escola la Masia de Museros on s’ha fet una important tasca de sensibilització en la comunitat educativa sobre la situació d’aquest poble sahrauí que, malgrat fer 36 anys de la invasió del seu territori, no perd l’esperança.