Continua la Caravana per la Pau 2014 de recollida d’aliments per al poble sahrauí

La Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS) i les diferents associacions que la formen continuen la campanya Caravana per la Pau. Aquesta iniciativa és, juntament amb l’acolliment de xiquets sahrauís, una de les més importants per al moviment de suport al poble sahrauí, perquè serveix per recollir aliments i material de primera necessitat que s’envia als campaments de refugiats. Aquesta campanya, a més, resulta molt útil per informar i sensibilitzar sobre el conflicte sahrauí.

La recollida es farà en col·legis, associacions veïnals, supermercats, centres comercials i empreses de diferents municipis del País Valencià, on es recullen aliments no peribles.
La campanya es perllongarà fins al mes de febrer i, quan finalitze, tot el carregament s’enviarà als campaments sahrauís a Tindouf (Algèria) on viuen prop de 200.000 refugiats.
Aquest programa d’ajuda al poble sahrauí es ve organitzant al País Valencià des de fa més de 15 anys. Malgrat que en els últims anys també s’ha deixat notar la crisi i la quantitat d’aliments recollida s’ha reduït respecte a altres anys, se segueix comptant amb la solidaritat de moltes persones.
L’any passat es van recollir 37.723 quilos d’aliments que es van enviar als campaments juntament amb un altre tipus de donacions com una cadira de rodes, material sanitari i esportiu, ulleres i material informàtic, entre d’altres.
Per contribuir a les donacions, cal adreçar-se a qualsevol Associació d’Ajuda al Poble Sahrauí o a la Federació d’Associacions al telèfon 650.442.186.