Programa “Vacances en pau”

VACANCES EN PAU s’insereix en el marc dels “Programes Humanitaris d’Estància Temporal de xiquets i xiquetes estrangers en la Comunitat Valenciana” impulsats des de la Conselleria de Benestar Social.

La coordinació ha estat assumida per la Comissió de Vacances en Pau, realitzant un important i altruista treball que ha permès que l’arribada, acolliment, estància i retorn de xiquets i xiquetes sahrauís s’haja desenvolupat sense contratemps.

Aquest programa, s’organitza a través de les associacions de solidaritat amb el Poble Sahrauí de diferents localitats de la CV garantint el benestar de les i els menors, a més de fons econòmics amb els quals poder cobrir les despeses de desplaçament des dels camps de refugiats sahrauís a Tindouf fins la CV, documentació, equipatges així com les activitats i trobades que s’organitzen amb els xiquets i els monitors en cada municipi.

Reconèixer l’esforç de les famílies acollidores en un programa ple de lligams afectius i experiències vitals.

A més de l’alegria, il·lusions, sensibilització i solidaritat que eixa campanya sempre du als nostres municipis, va permetre:

 • El treball coordinat des de les associacions que som la FASPS-PV
 • L’organització i acollida de xiquetes i xiquets sahrauís als nostres municipis i comarques.
 • L’estància durant els mesos de Juliol i Agost de xiquetes i xiquets sahrauís en llars valencianes, amb tota la riquesa i beneficis que aquesta experiència comporta per a tots els seus participants.

10 thoughts on “Programa “Vacances en pau”

 1. Hola, buenos dias, soy de ontinyent y hemos acogido durante cuatro añois a una niña saharaui pero ahora aqui no existe ya la asociacion y nos gustaria seguir acogiendo.
  Necesitaria que me informaran.
  Gracias,Susana.

 2. Buenos días. Nos encantaria acoger a una niña saharaui para el proximo verano, nos imaginamos que los tramites son largos y costosos.

  Necesito información. Muchas gracias

 3. Hola
  Soy de Puerto de Sagunto. Soy psicóloga y mi marido y yo tenemos dos hijas. Nos gustaría recibir información ya que nos hemos planteado acoger a un niño saharaui en verano.

  Gracias de antemano

 4. Buenos días,

  Estoy muy interesada en participar por primera vez en el programa “Vacances en pau” pero no puedo acudir a la sesión informativa del próximo 2 de marzo.
  ¿Van a realizarse más reuniones informativas? En caso de que no haya más, ¿cómo podría informarme de las condiciones?
  Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *