Concentració en repulsa pels esdeveniments contra la població sahrauí de Dajla (30/09/2011)

CONCENTRACIÓ EN REPULSA PELS ÚLTIMS ESDEVENIMENTS CONTRA LA POBLACIÓ SAHRAUÍ A DAJLA (TERRITORIS OCUPATS DEL SÀHARA OCCIDENTAL)
DIVENDRES 30 DE SETEMBRE A LES 19:00
DAVANT EL CONSOLAT MARROQUÍ (CARRER LA PAU) DE VALÈNCIA
La Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí del País Valencià (FASPS-PV) vol manifestar la seua absoluta indignació i profunda tristesa davant els últims fets ocorreguts al Sàhara Occidental contra la població sahrauí.  
Aquestos últims dies s’està fent patent l’abús i violència que exercixen els colons marroquins contra la població civil sahrauí, recolzats i instigats per les forces d’ocupació que ha provocat nombrosos ferits, detinguts, cases assaltades i la mort d’un jove sahrauí en la ciutat de Dajla. Aquesta ciutat està presa per les forces militars marroquines, que estan entrant sobretot en els barris habitats per població sahrauí.
Donat aquestos fets ens sentim indignats pel silenci del Govern Espanyol i exigim una resposta clara i contundent davant dels greus incidents que estan ocorrent al Sàhara Occidental i demanem que d’una vegada per sempre assumisca la seua responsabilitat com a potència colonitzadora.
Per tot açò vos convoquem a la concentració que tindrà lloc davant el Consolat Marroquí C/ La Paz, 38 el dia 30 de setembre a les 19:00 per a denunciar aquestos fets.

Per favor doneu la màxima difusió.
 NO SIGUEU INDIFERENTS!
Vos esperem!
CONVOQUEN:
JOVENES SAHARAUIS POR LA CAUSA
DELEGACIÓN SAHARAUI PARA LA COMUNIDAD VALENCIANA